Volgende Show

Deze zomershow zal voorafgegaan worden door een ‘Binnenhofbarbecue’, georganiseerd door Mike en Jo Kirrane of Friends International of beide.  Vooraf reserveren is noodzakelijk voor de BBQ voor 18 juni.  Deelnemers wordt gevraagd om voor slaatjes en dessert te zorgen. Vooraf reserveren is ook aanbevolen voor de show.  Zoals vorig jaar reserveer je met opgave van het aantal personen via e-mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

De avond wordt geopend met het ‘Hot Air’ Koor onder leiding van Steven De Mesmaeker die ons gedurende een half uur in de jaren zeventig van vorige eeuw zal onderdompelen met liedjes van Queen en de Beach Boys. De begeleiding wordt verzorgd door pianiste Elizabeth.

We zijn blij om vervolgens de charmante Sarah Francois te kunnen voorstellen die volledig hersteld is van haar ziekte waardoor ze haar vorige optreden moest afzeggen. Ze zal een halfuurtje hedendaagse ballades brengen, begeleid door de fantastische gitarist Carlos Parrar.

Je maaltijd zou moeten verteerd zijn tegen dat we het podium weer in orde hebben gebracht voor Pendulum, country-rock band uit de jaren zeventig, tegenwoordig door het leven gaand als de Pendulum Reunion Band, met enkele originele groepsleden. Trek dus uw dansschoenen aan en maak er een gezellige avond van!

Zoals altijd zal in de bar Set Four na de show van start gaan, waar je je eigen muzikale ding kan doen.