Volgende Show

Barn Dance* – reserveer uw plaatsen nu!

We hebben ons format voor 19 januari aangepast om een Barn Dance te organiseren. Ex-Brusselaars, Phil en Linda Dew zullen hun altijd populaire "Ticker Fixers" -band speciaal voor dit evenement overbrengen uit Wales, het wordt dus een fantastische, energieke avond.

Reservering is vereist voor zowel het dansen als het eten.  Stuur vóór 16 januari een e-mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

De kassa is open vanaf 19:00 u.  Het dansen start om 19:30 u.  Kom op tijd: na 19:30 zijn niet opgenomen reservaties niet langer geldig.  De plaatsen worden dan indien nodig toegekend aan mensen die zich zonder reservering aanmelden.

Foyer Food wordt verzorgd door Friends International Club en is beschikbaar vanaf ongeveer 20:30 u, wanneer we de zaal zullen herschikken om band en publiek de kans te geven zich op te frissen.  Het wordt hoogstwaarschijnlijk quiche, gevolgd door dessert. 

Er is een Loterij, met onder meer prijzen die door het publiek geschonken werden.  Aarzel niet om ook een prijs mee te brengen.

Het dansen gaat door na 23:00 u. Daarna is er een Free Podium in de bar waar we barman Koen’s verjaardag zullen vieren.

We hopen je daar te zien.